Услуги

Консултантски услуги

Консултантски услуги

Eldi Sign Interior

Интериорният дизайн третира и решава проблеми, свързани с функционалното зониране и естетическото оформление на пространствата в дома и тяхното оформяне в завършена интериорна концепция, в перфектна индивидуална симбиоза, между стил, материали, технология и техника, цветове, декор, мебели и форми в пространството . Това е специфична дейност, в която равно значение имат вроденият усет и богатия професионален опит, творческата креативност и техническите познания и умения. В интериорния дизай, определящо значение имат личните потребности, естетическите вкусове и възприятия в мирогледа на индивидуалната личност, обитател и възложител на проекта.

Опознавайки клиента и вниквайки в неговите изисквания, НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ УСЛУГА И КОНСУЛТИРАМЕ КЛИЕНТА КАКТО И своята критична гледна точка от позицията на опитен професионалист, който ежедневно се сблъсква с проблеми, свързани с вътрешното оформление на най-различни обекти. КОНСУЛТАНТЪТ притежава необходимите умения, знания и опит, за да извлече максимума от всяко пространство, с което работи. КОНСУЛТАЦИИТЕ С добри специалист е гаранция за качествен проект с оптимална функционалност и висока художествена стойност.

НИЕ Ще намерим най-доброто ФУНКЦИОНАЛНО РЕШЕНИЕ!
Функционалното зониране е първият и най-важен етап в интериорното проектиране. Ние подхождаме отговорно към всяка ситуация, анализирайки внимателно интериорната среда. Само така може да определим правилно ходовите линии и оптималното разположение на отделните компоненти, изграждащи интериорната композиция и позиционирането и в пространството, за да създадем за Вас една благоприятна среда с висок комфорт на обитаване.

Ще разработим и предложим на вниманието Ви различни ВАРИАНТИ!
Опознавайки Вас, Вашите вкусови и естетически потребности,  ще разработим за Вас най-добрите варианти за функционално разпределение и цялостна визия, съобразена с Вашите стереотипи и начин на живот. В търсене на правилното решение, срещите ни ще бъдат чести, за да коментираме заедно развитието по проекта и възможностите за градивни промени, с цел оптимизация и проемни в дизайна, водещи до успешната му реализация.

Ще Ви спестим ВРЕМЕ и УСИЛИЯ!
Не губете времето си и енергията в търсене на идеалния за Вас интериорен дизайн.  Изборът на правилните специалисти и технологични практики по ремонта и обзавеждането,с хармоничното съчетание на цветове и материали могат да отнемат месеци и да костват така ценното Ви делово или свободно време. ЕЛДИ ИНТЕРИОРИ  ще направи всичко това (а и много повече ) за Вас подробно, професионално и в разумни срокове.

Ще Ви спестим СРЕДСТВА!
Колко ще Ви струва това? Каква е психологичната граница и обема на инвестицията, която сте готови да подсигурите за ремонт и обзавеждане? Ако сравните стойността на интериорния проект с общата калкулация за комплексното му изпълнение, ще установите, че разходът за наемане на специалисти по интериорен дизайн е минимален в сравнение с цялостния бюджет, макар често да го считате за ненужен и разточително скъп. От своя страна, добрата идея в интериорния проект и предварителн уточнените и проверени детайли елиминират вероятността от досадни, но често и скъпи грешки в хода на реализацията му, както и навлизането в нежелани непредвидени разходи. Като жест към своите клиенти, студиото ни  предлага и атрактивен набор от споделени търговски отстъпки при комплексни поръчки на подови и стенни настилки, оборудване за бани, мебели, електродомакинска техника, битова електроника, кино – видео и аудио техника, аксесоари, осветление, аксесоари и декорация, от наши утвърдени партньори – водещи производители и търговци от страната и чужбина.

Добавена стойност

Предимства на нашата услуга

Планирайте безплатно посещение
на специалист
на телефон: +359 885 393 439

Изпратете запитване