Услуги

Дизайн и проектиране

Дизайн и проектиране на жилищни, обществени пространства и експозиционни площи

Eldi Sign Interior

Ние създаваме интериори концепции, които в най-голяма степен изразяват Вас и Вашето светоусещане. За нас е важно да открием, кои са стиловете, които следвате, кои са предпочитаните от Вас цветове, Вашата философия за функционалност, ергономичност, естетика и удобство. Галерия от снимки или интериорни визуализации, които са Ви впечатлили, също ще ни улесни. Така, най-експедитивно и точно, ще изясним спецификата на Вашите Вкусови и стилови предпочитания, оформящи отправните точки, в проектирането и характерните акценти в идейния проект, които ще получите.

Преди старта на идейния проект, е полезно да знаем параметрите на на бюджета и Вашата психологическа граница и обезпеченост, относно обема на инвестиция за комплексния ремонт и обзавеждането. Дългогодишният ни професионален опит ще ни позволи лесно да устойностим и преценим до каква степен бюджетът позволява съществени изменения и в какъв ценови клас да е семантиката на предложенията за обзавеждане, осветление и аксесоари.

НИЕ НЕ НАЛАГАМЕ БЕЗКОМПРОМИСНО И ЕДНОЛИЧНО НАШИТЕ ИДЕИ И ПРАВИЛА, УВАЖАВАМЕ ВСЯКО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ И ПРЕПОРЪКА и не примираме в егоцентричен екстаз, от величие и надменна гордост, пред образа си в огледалото на всекомпетентните социални мрежи или поредния „ УАУ“ Или „ХЕЙТ“ коментар на някой новоизлюпен Плюшен Интериорен Гуру.

НИЕ НЕ ТЪРСИМ ПРИСЪСТВИЕ НА ВСЯКА ЦЕНА , НО ТАМ – КЪДЕТО ПРИСЪСТВА, НАШИЯ ЗНАК СЕДИ ДОСТОЙНО, А ЦЕНАТА… НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

Ние, вероятно не сме най- известните, най-популярните и може би….не и най – добрите, всред добрите, нито пък най-търсените, всред търсещите, но изражението в щрихите и възможностите на творческия ни потенциал са необятни. ВСЕКИ НАШ ПРОЕКТ НОСИ ХАРАКТЕРНИЯ И АВТЕНТИЧЕН БЕЛЕГ НА УНИКАЛНИЯ, НЕПОДРАЖАЕМ ПОЧЕРК НА ТВОРЦИ, НОВАТОРИ И ВИЗИОНЕРИ. НИЕ НЕ КОПИРАМЕ ТВОРЧЕСТВОТО НА ДРУГИ, НИЕ ТВОРИМ!…И СЪЗДАВАМЕ НАШАТА ВИЗИЯ, ЗА …..ВАШИЯ ИНТЕРИОР, за ВАШИЯ ДОМ…..

ЕТО ЗАЩО, НИЕ НЯМАМЕ НЕДОВОЛНИ КЛИЕНТИ .
ВСЕКИ НАШ КЛИЕНТ НЕ Е ПРОСТО ПОРЕДНИЯ, А … ЕДИНСТВЕН ПО РЕД. НЕГОВИЯ МИРОГЛЕД Е ОТПРАВНА ТОЧКА КЪМ НЕОБЯТНИТЕ СВЕТОВЕ НА НАШАТА ФАНТАЗИЯ И ПРОВОКИРА ГОТОВНОСТТА НИ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАМЕ.
АКО ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ УСЛУГИ,
ВАШИЯТ ДОМ – МЕЧТА, ЩЕ БЪДЕ КОНЦЕПТУАЛНО ОТРАЖЕНИЕ НА МЕЧТИТЕ ВИ, ПРЕЗ ПРИЗМАТА НА ОПИТА НИ, ГЛОБАЛНАТА ВИЗИЯ И ИНОВАТИВНИЯ СТИЛ НА СВЕТОВНИТЕ АКТУАЛНИ ИНТЕРИОРНИ ТЕНДЕНЦИИ И МОДЕРНИТЕ, СЪВРЕМЕННИ МАТЕРИАЛИ И ТЕХНОЛОГИИ.

Добавена стойност

Предимства на нашата услуга

Планирайте безплатно посещение
на специалист
на телефон: +359 885 393 439

Изпратете запитване