Приятно ни е да се запознаем!

За нас

За нас и
нашата мисия

Да работиш в сферата на интериорния дизайн, е изключително отговорна и сложна МИСИЯ. Да, не просто работа, а….МИСИЯ, която изисква пълна отдаденост, страст, вроден усет към хармоничната симбиоза от цветове и форми в пространството, както и фундаментални познания, подплътени със сериозен теоритичен и практически опит в областа на архитектурата, съвременните, иновативни технологии, актуалните модни тенденции в интериора, както и огромното типово и стилово разнообразие във визията, спецификата и свойствата на подбраните и вложени в проекта материали, стоки и услуги.

Превръщането на тривиалната битова среда в индивидуална, комплексна, интериорна концепция, като плод и отражение на творческия ни почерк, адекватно съобразен с вкусовите, естетически и стилови възприятия на клиента и неговото интерпретиране на понятията:

МОДА и УЮТ ; ХАРМОНИЧНА СРЕДА и МОДЕРЕН ДОМ с ДОСТЪПЕН и РАЗУМЕН БЮДЖЕТ е много често нелека задача, НО… НАША ЗАВЕТНА ЦЕЛ И РАБОТНА ПРАКТИКА.

ELDI Sign Interior

ЗАЩО НИЕ ?….

Отдавана постигнатото примирие във войната ни с ЕГОТО , огромния опит, натрупан в годините и непрекъснатия, информационен ъпгрейд в областта на съвремения интериор, ни прави уверени, атрактивно конкурентни и флексабилни в създаването и изпълнението на различни по стил, обем, тематика, и бюджетна обезпеченост комплексни, интериорни проекти.

Уникалната, завладяваща визия и атмосфера във всеки наш проект, носи в себе си порива към неоткрити, фантастични светове, магията на вълшебни картини, спокойствието на тихи пристани от неподражаем СТИЛ, УЮТ И ТОПЛИНА.

viber_image_2019-10-19_15-53-11
viber_image_2019-10-19_15-53-23
ELDI Sign Interior

НАШИЯТ ОПИТ….

Дългогодишната ни практика в създаването, планирането и успешната реализация на редица авторски, комплексни ИНТЕРИОРНИ КОНЦЕПЦИИ във Варна – града на нашето Административно позициониране, от 2008 г., отдавна надхвърли границите на страната ни.

В нашата близо 20 годишна практика, като мениджъри на престижни, български и мултинационални компании – еталон в сферата на интериора, мебелното производство, стоките и услугите за бита, а от 11 години, като собственици на СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН, КОМПЛЕКСНИ РЕМОНТИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ , ни направиха горди свидетели на редица успешно реализирани авторски проекти, спечелили референцииите на клиенти от Австрия, Англия, Франция, Испания, Поругалия, Гърция, Румъния и Русия.

В богато ни фирмено портфолио, сме оставили наше уникално, знаково присъствие, с емблематична творческа следа в редица домове, жилищни и административни сгради, хотели и обществени заведения.

ELDI Sign Interior

О, ДА!…НИЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ….

и не подлагаме клиентите си на излишни стресови и психологични натоварвания, пред невъзможния и често непосилно труден за тях избор, да вземат решение, адекватно с бюджета, вкуса и очакванията им. Ние, предоставяме готово решение, изразено в комплексна, инертиорна концепция, визуализираме техните мечти и представи в изчерпателен 3D визуален албум, с богат избор от предварително подбран за тях асортимент от стоки, материали и услуги, адекватни с инвестиционните им намерения, в рамките указания бюджет.

viber_image_2019-10-19_15-53-18
custom – 11
ELDI Sign Interior

ОТНОШЕНИЕТО НИ КЪМ РАБОТАТА И КЛИЕНТИТЕ НИ….

Ние, дълбоко ЦЕНИМ, ПЕСТИМ И УВАЖАВАМЕ ВРЕМЕТО, НЕРВИТЕ И ПАРИТЕ НА ДОВЕРИЛИТЕ НИ СЕ КЛИЕНТИ, ВЪЗЛОЖИТЕЛИ И ИНВЕСТИТОРИ.

Нашата услуга е напълно КОМПЛЕКСНА и ВСЕОБХВАТНА.

Александър Гърланов
Продажби / Маркетинг директор

Александър Гърланов

Свържете се с мен

+359 887 826 868

a.garlanov@eldi.bg

За град София

Основател / Изпълнителен директор

Теодор Димов Гърланов

Свържете се с мен

+359 885 393 439

t.dimoff@eldi.bg

За град Варна

Теодор Гърланов
Важни етапи

Това, което постигнахме заедно

100 +

Реализирани проекта

25 +

Годишен опит

5 +

Държави

10000k

кв. м. на година