Приятно ни е да се запознаем!

За нас

За нас и
нашата мисия

Да работиш в сферата на интериорния дизайн е изключително отговорна и сложна МИСИЯ! Да, не просто работа, а…МИСИЯ! Изисква се пълна отдаденост, страст, вроден усет към хармоничната симбиоза от цветове и форми в пространството, както и фундаментални познания, подплатени със сериозен теоретичен и практически опит в областта на архитектурата, иновативните технологии, актуалните модни тенденции в интериора. Огромното типово и стилово разнообразие във визията, спецификата и свойствата на подбраните и вложени в проекта материали, стоки и услуги са част от твоерчския подход към нашата МИСИЯ!

Превръщането на тривиалната битова среда в индивидуална, комплексна, интериорна концепция Е плод и отражение на творческия ни почерк, адекватно съобразен с вкусовите, естетически и стилови възприятия на клиента, както и собственото му интерпретиране на понятията.

МОДА И УЮТ! ХАРМОНИЧНА СРЕДА И МОДЕРЕН ДОМ С ДОСТЪПЕН И РАЗУМЕН БЮДЖЕТ!
ТОВА Е НАШАТА ЗАВЕТНА ЦЕЛ И РАБОТНА ПРАКТИКА!

ELDI Sign Interior

ЗАЩО НИЕ ?….

Отдавана постигнатото примирие във войната ни с ЕГОТО, огромния опит, натрупан в годините и непрекъснатия информационен ъпгрейд в областта на съвремения интериор, ни прави уверени, атрактивно конкурентни и флексабилни в създаването и изпълнението на различни по стил, обем, тематика и бюджетна обезпеченост на комплексни, интериорни проекти.

Уникалната, завладяваща визия и атмосфера във всеки наш проект носи в себе си порива към неоткрити, фантастични светове!

Магията на неподражаем СТИЛ, УЮТ И ТОПЛИНА, създаден точно за ВАШИЯ ДОМ!

viber_image_2019-10-19_15-53-11
viber_image_2019-10-19_15-53-23
ELDI Sign Interior

НАШИЯТ ОПИТ….

Дългогодишната ни практика в създаването, планирането и успешната реализация на редица авторски, комплексни ИНТЕРИОРНИ КОНЦЕПЦИИ във отдавна надхвърли границите на страната ни. Варна е градът на нашето административно позициониране от 2008 г. до днес.

В двадесетгодишната ни практика работим като мениджъри на престижни български и мултинационални компании, които са еталон в сферата на интериора, мебелното производство, стоките и услугите за бита! От 11 години като собственици на СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН, КОМПЛЕКСНИ РЕМОНТИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ, ни направиха горди свидетели на редица успешно реализирани авторски проекти, спечелили референцииите на клиенти от Австрия, Англия, Франция, Испания, Поругалия, Гърция, Румъния и Русия.

В богато ни фирмено портфолио сме оставили наше уникално, знаково присъствие, с емблематична творческа следа в редица домове, жилищни и административни сгради, хотели и обществени заведения.

ELDI Sign Interior

О, ДА!…НИЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ….

не подлагаме клиентите си на излишни стресови и психологически натоварвания пред невъзможния и често непосилно труден за тях избор да вземат решение, адекватно с бюджета, вкуса и очакванията им. Ние предоставяме готово решение, изразено в комплексна инертиорна концепция, визуализираме техните мечти и представи в изчерпателен 3D визуален албум. Предлагаме богат избор от предварително подбран за тях асортимент от стоки, материали и услуги, адекватни с инвестиционните им намерения, в рамките указания бюджет.

viber_image_2019-10-19_15-53-18
custom – 11
ELDI Sign Interior

ОТНОШЕНИЕТО НИ КЪМ РАБОТАТА И КЛИЕНТИТЕ НИ….

Ние дълбоко ЦЕНИМ, ПЕСТИМ И УВАЖАВАМЕ ВРЕМЕТО, НЕРВИТЕ И ПАРИТЕ НА ДОВЕРИЛИТЕ НИ СЕ КЛИЕНТИ, ВЪЗЛОЖИТЕЛИ И ИНВЕСТИТОРИ.

Нашата услуга е напълно КОМПЛЕКСНА и ВСЕОБХВАТНА.

Александър Гърланов
Продажби / Маркетинг директор

Александър Гърланов

Свържете се с мен

+359 887 826 868

a.garlanov@eldi.bg

За град София

Основател / Изпълнителен директор

Теодор Димов Гърланов

Свържете се с мен

+359 885 393 439

t.dimoff@eldi.bg

За град Варна

Теодор Гърланов
Важни етапи

Това, което постигнахме заедно

100 +

Реализирани проекта

25 +

Годишен опит

5 +

Държави

10000k

кв. м. на година