Свържете се с нас!

Контакти

+359 885 393 439

Обадете ни се по всяко време от 08:00 до 17:00 часа.

office@eldi.bg

Пишете ни по всяко време, обикновено отговаряме в рамките до 24 часа.

9000 Варна, Търговски комплекс “ЧАЙКА” ет. 1

Планирайте срещата си преди да ни посетите.

Попълнете формата

Нека обсъдим вашия проект!

Въпроси?

Запознайте се с нашите „Често задавани въпроси“

Цената на услугата ни е обвързана с обема, сложността и спецификата на конкретното задание.
Цената се изчислява на база кв. м. и почти винаги е съобразена с естеството на вашите очаквания и определения от Вас бюджет.
За повече информация посетете страница Услуги.
На първо място – професионално изготвен интериорен проект. 
Коректно отношение, безкомпромисен професионализъм и ангажираност по отношение на предлаганите услуги, тяхното качество и срокове за изпълнение. 
Получавате също и компетентна консултация и изгодни и преференциални условия за закупуването и доставката на всички материали и услуги, свързани с реализацията на проекта. Повече информация може да намерите в страница услуги.
Сроковете на изпълнение изцяло зависят от обема, сложността и спецификата на конкретното задание. Освен това, времето за завършване на проекта е свързано с финансовата обезпеченост на инвеститора, сроковете за доставка и изпълнение на избраните от него продукти. 
Не на последно място, влияние има и качеството на строителството на закупеният обект. Обикновено, изпълнението на проектите трае от 3 до 6 месеца.
Чрез нас и нашите контакти, може да получите пълно комплексно обзавеждане и оборудване на преференциални цени, както и да получите уникална възможност да бъдете собственик на бутикова, ръчно-изработена, ексклузивна мебел. 
Ние предлагаме решение за всеки бюджет, вкус и индивидуалност.
Фирмата ни функционира на територията на цялата страна и Европа. При евентуален интерес, бихме могли да Ви посетим в удобно за Вас време. При правилен разчет и потвърден двустранен ангажимент, извършваме посещение в и извън страната срещу покриване на пътни и режийни разходи.