Услуги

Бутикова мебел

ОТНОСНО ЕКСКЛУЗИВНИЯ ИНТЕРИОРЕН БУТИК: COVET GROUP

Eldi Sign Interior

Повече от горди сме, че имаме честта да репрезентираме и да партнираме с едни от най-бутиковите и ексклузивни брандове за бутикова мебел на пазара днес – Boca do lobo, част от Covet Group. Ръчно изработени в Порто, Португалия, продуктите на компанията са готови да посрещнат и дори надминат очакванията на тези с най-изтънчен вкус за лукса.

Когато не успявате да откриете покой за вашия творчески порив, когато търсите своята уникалност в шедьоврите на непреходното изкуство, когато възприемате превръщането на тривиалната битовата среда не просто в индивидуална интериорна концепция, а в своеобразен етюд от неподражаем стил, лукс и изящество, когато в хармонична симбиоза са вплетени древното и модерното, в новаторски почерк с богато апликиране на камък и дървесина, благородни и цветни метали, ефектни финитури, политури и естествени материали, текстил и осветление; когато до аристократизма на естествения екзотичен камък в хола ви и до скъпата картина над камината, стои не просто стол, шкаф, огледало или маса, а уникален интериорен шедьовър – мебел – произведение на изящното изкуство; то вие имате гордата привилегия и удоволствие да притежавате артикул от продуктовата гама на Boca do Lobo.

Boca do Lobo разбива представите ви за визия и форми, за неподражаем ексклузивен лукс и естетическа наслада, като открива пред вас необятния простор на човешкия творчески гении и колосалните познания на майсторите в професионализма и стойността на ръчно изработените модели уникати.

Продуктовата гама на Boca Do Lobo и Covet Group заема своето заслужено място всред най-емблематичните експозиции на известните и престижни мебелни салони по света. Редица Световни имена в сферата на интериорния дизайн, черпят вдъхновение от неподражаемия стил и недостижим лукс на продуктите от брандовете на Covet Group.

Covet Group се състои от няколко различни бранда, ако желаете да научите повече за предложенията им и как можете да станете собственик на ексклузивната, бутикова мебел, моля свържете се с нас ТУК.

Бутикова мебел

Фото галерия

Направете запитване

Добавена стойност

Предимства на нашата услуга

Планирайте безплатно посещение
на специалист
на телефон: +359 885 393 439

Изпратете запитване